REZULTATE FINALE CASTIGATOR TOMBOLA

CADRU GENERAL

Concurenţi: restaurante, firme de catering, firme (întreprinderi individuale, PFA) specializate în gătit în aer liber, săli de nunţi - maximum 12!!!

„Instrumente” de gătit: plită, grătar, ceaun, proţap (opţional)

Ingrediente:

  • mititei, cârnaţi, frigărui
  • carne de: porc, vită, oaie, capră, iepure, pasăre - proaspătă, afumată sau pastramă
  • peşte, fructe de mare
  • legume, fructe

Produse:

  • toroş, bogracs, guiaş, bob-gulyas, fasole cu ciolan, tocăniţe etc.
  • ciorbe şi supe
  • garnituri (legume, mămăligă etc)
  • sosuri

REGULI

Pentru fiecare echipă participantă organizatorii asigură:

  • spaţiu expoziţional de 10 m/ 4 m
  • acces la curent electric şi apă
  • vouchere - SELGROS CASH&CARRY (500 lei)
  • butelii de aragaz - PANEBO GAZ (8 bucăţi)
  • pâine - PITĂ LUGAŞ (50 kg)
  • dozatoare pentru servit bere, vitrine bere (exclusivitate TUBORG)

 

La cerere, organizatorii pot pune la dispoziţia participanţilor corturi; participanţii pot folosi propriile corturi, neinscripţionate!

De asemenea, organizatorii asigură, pentru vizitatori, spaţiu de servit masa (mese şi bănci), tomberoane şi toalete ecologice.

În cazul în care numărul celor înscrişi va depăşi maximumul admis de 12, locurile în concurs vor fi scoase la licitaţie „publică”.

Se jurizează:

  • organizarea cortului
  • produse la plită şi grătar – câte un platou pe zi: vineri, sâmbătă şi duminică
  • produse la ceaun – câte două ceaune pe zi, sâmbătă şi duminică
  • produse la proţap (opţional), produse speciale (opţional)

Fiecare participant va răspunde de respectarea normelor legale în vigoare (sanitar-veterinare, fiscale, de prevenire a incendiilor etc.)!!!

Înscrierile în concurs se fac până luni, 14 mai 2015, la tel. 0359-463.376 şi 0751-263.132 sau la contact@ogfr.ro.

PARTENERI ȘI SPONSORI

Copyright © 2015. Toate drepturile rezervate.
Powered by Virtual Craft